Home / Blog / Volg alsnog de QGIS workshop van de Geobuzz 2015

Volg alsnog de QGIS workshop van de Geobuzz 2015

Posted on

LET OP! Binnenkort verschijnt de online cursus ‘QGIS in de vingers’, waarin je alle ins en outs van QGIS leert kennen. Klik hier om meer lezen.

Heb je workshop “Hoe doe ik dat in QGIS?” gemist tijdens de Geobuzz van 2015? Dan kun je deze nu alsnog volgen. Schrijf je ook gelijk rechts in voor de gratis QGIS cheatsheets!

Inhoud workshop

Heb je al eerder gewerkt met een GIS-pakket, maar ben je benieuwd of je QGIS kunt gebruiken als vervanging, alternatief of naast je bestaande software? Dan biedt deze workshop je de kans binnen anderhalf uur inzicht te krijgen in het werken met QGIS. In sneltreinvaart leer je hoe je veelvoorkomende handelingen doet in QGIS.

Vind je iets niet helemaal duidelijk? Neem dan gerust contact op.

Over QGIS

QGIS is een volwaardig GIS-pakket met krachtig gereedschap voor beheren van geo-data, het maken van kaarten en het doen van complexe ruimtelijke analyses. Vanwege de gebruiksvriendelijkheid van dit open source pakket wint het steeds meer in populariteit. Dat is niet zo gek, want door de zeer actieve community is de groei van functionaliteit en kwaliteit in iedere nieuwe release ongeƫvenaard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top