Home / Onze klanten / Middin – Advies Pakketselectie

Middin – Advies Pakketselectie

De opdrachtgever

Middin is een stichting die ondersteuning en zorg levert aan kinderen, jeugdigen, volwassenen en ouderen met een lichamelijke, verstandelijke en/of meervoudige beperking, niet-aangeboren hersenletsel of een beperking als gevolg van ouderdom.

De opdracht

RuimteBewust heeft Middin begeleid bij het opzetten van een GIS-omgeving. De begeleiding bestond uit een advies over de meest geschikte pakketten en leveranciers om een duurzame GIS-omgeving voor Middin in te richten.

Werkwijze

RuimteBewust heeft met input van Middin een programma van eisen (PvE) opgesteld. RuimteBewust leverde de GIS-gerelateerde randvoorwaarden en Middin de functionele en technische wensen en eisen. Vervolgens heeft RuimteBewust leveranciers uitgenodigd hier een offerte op uit te brengen. RuimteBewust heeft inhoud van de offerte vervolgens gespiegeld met het PvE en heeft Middin vervolgens voorzien van een advies over de aanbieding die het beste aansloot en het meest toekomstbestendig was.

Wat vindt de klant?

Mark is zowel technisch als sociaal een fijne collega en zeer deskundig op het vakgebied van informatiesystemen en toepassing daarvan in de praktijk. Weet op diverse niveaus van de organisatie te schakelen om opdrachten of complexe vraagstellingen uit te voeren en te beantwoorden. Zowel als eigenstandig als in een groot project goed inzetbaar en heeft voor gemeente Rotterdam en voor zorgorganisatie Middin een meerwaarde betekent in het visualiseren van beleidsmatige en strategische datasets op het gebied van wonen, zorg en welzijn. [Sikko Bakker, directeur]

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van GIS en ruimtelijke informatie? Neem dan gerust contact op.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top