Home / QGIS-support

QGIS-support

Eerste Hulp Bij QGIS-vragen

Persoonlijk & online

Misschien herken je het wel: je bent al uren lang aan het zoeken om die ene selectie of analyse uit te voeren in QGIS, maar het wil maar niet lukken. Je weet zeker dat het moet kunnen, maar je kan de juiste tool niet vinden of je weet simpelweg niet in welke volgorde je het probleem het beste kunt aanpakken. En ondertussen komt die deadline steeds dichterbij.

Zou het niet fijn zijn iemand je snel op weg kon helpen?

Persoonlijke begeleiding door een GIS-expert. Jij legt je vraag of je probleem voor. En een ervaren GIS-professional helpt je snel weer op weg via 1-op-1 online videosessies. Vaak is een sessie van 1 uur al voldoende om weer met vertrouwen verder te kunnen.

Hoe werkt het?

Heel simpel! Je kunt tijd reserveren via een van de onderstaande pakketten. Na betaling kun je direct je eerste online videosessie inplannen. Je kunt elkaar zien en elkaars scherm delen. Je legt je vragen voor of je laat zien waar je tegenaan loopt. En de GIS-expert helpt je weer op weg.

Kwaliteit staat bij ons voorop. Daarom stellen we maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wees er dus op tijd bij!

Kies hieronder de optie die het beste bij je past, of neem contact op als je nog vragen hebt.

Feature image
starterspakket 5 uur persoonlijke begeleiding
475
€50 korting
Feature image
basispakket 10 uur persoonlijke begeleiding
900
€150 korting
Feature image
Premium 20 uur persoonlijke begeleiding
1.750
Top